Overige bruiloftenOverige bruiloften

Overige culturen

Gefeliciteerd … jullie gaan trouwen!

 

Ongetwijfeld een lang gekoesterde droom die uitkomt. Bij Event Center Dordrecht wordt jullie bruiloft in goed overleg met onze weddingplanner met persoonlijke aandacht voor jullie wensen georganiseerd. Niets zal een toeval worden overgelaten.

 

Onze zalen zijn stijlvol ingericht en uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle zalen over airconditioning en comfortabele stoelen. Onze zalen bieden ruimte voor bruiloften van 100 tot 1000 gasten.

 

Wij beschikken over onze eigen beveiligde parkeerterrein met 170 parkeerplaatsen waar jullie gasten gratis gebruik van kunnen maken. Is ons parkeerterrein ontoereikend, dan is er op een half minuut loopafstand een openbare parkeerterrein met ruim 500 parkeerplaatsen, tevens gratis.

 

Wij werken samen met alleen de beste cateraars omdat wij weten dat de catering op jullie bruiloft van een hoog niveau moet zijn. Verder zullen de bedieningdssmedewerkers jullie gasten hartelijk ontvangen en hen gedurende jullie feest op hun wenken bedienen.

 

  • Wij luisteren naar jullie wensen en maken hiervan een haalbaar voorstel.
  • Jullie persoonlijke contactpersoon begeleidt jullie vanaf het eerste contact en is ook aanwezig op de avond zodat de bruiloft in goede banen wordt geleid.
  • Door onze goede voorbereidingen worden alle details besproken en wordt niets aan toeval overgelaten.

 

Dé perfecte locatie voor jullie droombruiloft!

Trouwadviesgesprek

 

Tijdens ons trouwadviesgesprek zullen wij alle mogelijkheden bespreken om van jullie bruiloft een geweldige droomdag te maken. Wij stellen samen een draaiboek op waarin zaken als tijden, decoratie, entreemomenten en special effects worden opgenomen zodat niets aan het toeval zal worden overgelaten.

 

“Your dream wedding starts here … ”

 

Vul uw naam in!
Vul uw telefoonnummer in

 

 


 

Adres

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

 

 

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

Social Media

 


 

Multifunctionele evenementencomplex


Weddingplanner


GRATIS parkeergelegenheid


GRATIS WiFi


Uitstekend bereikbaar met auto of OV


Multicultureel