Turkse bruiloft

Turkse bruiloft

Tebrikler … jullie gaan trouwen!

 

Ongetwijfeld een lang gekoesterde droom die uitkomt. Jullie willen je Turkse bruiloft natuurlijk vieren op de manier die bij jullie (families) past. Bij Event Center Dordrecht wordt jullie Turkse bruiloft door onze weddingplanner georganiseerd met persoonlijke aandacht voor jullie wensen. Niets zal aan het toeval worden overgelaten.

 

Wij werken samen met alleen de beste Turkse cateraars omdat wij weten dat de catering op jullie bruiloft van een hoog niveau moet zijn. Verder zal de Turks-sprekende bediening jullie gasten hartelijk ontvangen en hen gedurende de bruiloft op hun wenken bedienen.

 

Event Center Dordrecht: Perfect voor jullie Turkse bruiloft

 

Onze zalen zijn stijlvol ingericht en uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle zalen over airconditioning en comfortabele stoelen. Onze zalen bieden ruimte voor Turkse bruiloften tussen 200 tot 1000 gasten.

 

Wij beschikken over ons eigen beveiligde parkeerterrein met 170 parkeerplaatsen waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Is ons parkeerterrein ontoereikend, dan is er op een halve minuut loopafstand een openbaar parkeerterrein met ruim 500 parkeerplaatsen dat tevens gratis is.

 

Dé perfecte locatie voor jouw Turkse bruiloft!

Trouwadviesgesprek

 

Tijdens ons trouwadviesgesprek zullen wij alle mogelijkheden bespreken om van jullie bruiloft een geweldige droomdag te maken. Wij stellen samen een draaiboek op waarin zaken als tijden, decoratie, entreemomenten en special effects worden opgenomen zodat niets aan het toeval zal worden overgelaten.

 

“Your dream wedding starts here … ”

 

Vul uw naam in!
Vul uw telefoonnummer in

 

 

 

 


 

Adres

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

 

 

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

Social Media

 


 

Multifunctionele evenementencomplex


Weddingplanner


GRATIS parkeergelegenheid


GRATIS WiFi


Uitstekend bereikbaar met auto of OV


Multicultureel