FeestenFeesten

Feestzaal in Dordrecht

Een uitstekende locatie voor uw (feestelijke) evenement

Event Center Dordrecht is de uitstekende locatie voor uw feestzaal in Dordrecht. Wij organiseren evenementen zoals een schoolfeest, personeelsfeest en reünie maar ook een babyshower, verjaardagsfeest, communiefeest en receptie.

Elke feestzaal is stijlvol ingericht en uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle feestzalen over airconditioning en comfortabele stoelen. Met recht zijn wij dan ook één van de mooiste feestzalen in Dordrecht.

 

Feestzaal in Dordrecht

Event Center Dordrecht bestaat uit 2 hoofdzalen: de grote Schefferszaal en de kleinere Fortuinhofzaal. Beide zalen zijn professioneel uitgerust en gedecoreerd, voorzien van luchtbehandeling met volledige airconditioning en uitstekende licht- en geluidsinstallaties. Ons complex is rolstoeltoegankelijk en er is een mindervalidentoilet aanwezig. Het Center beschikt tevens over 4 secundaire ruimtes die u naar eigen inzicht kunt gebruiken als rokerslounge, (grote) garderobe, omkleedruimte, wachtruimte etc. Voorts is er een grote (semi-) professionele keuken aanwezig die ook tot uw beschikking staat.

 

 

feest
feest
feest

 


 

Adres

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

 

 

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

Social Media

 


 

Multifunctionele evenementencomplex


Weddingplanner


GRATIS parkeergelegenheid


GRATIS WiFi


Uitstekend bereikbaar met auto of OV


Multicultureel