Hindoestaanse bruiloft zaalHindoestaanse bruiloft zaal

Hindoestaanse bruiloft zaal

Fristeri … jullie gaan trouwen!

 

Ongetwijfeld een lang gekoesterde droom die uitkomt, jullie Hindoestaanse bruiloft, of de Bhatwaan, Bhiya of de receptie. Event Center Dordrecht heeft de perfecte Hidoestaanse bruiloft zaal. Bij ons worden jullie feesten in goed overleg met onze weddingplanner met persoonlijke aandacht voor jullie wensen georganiseerd. Niets zal aan het toeval worden overgelaten.

 

Onze zalen zijn stijlvol ingericht en uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle zalen over airconditioning en comfortabele stoelen. Onze zalen bieden ruimte voor Hindoestaande familiefeesten van 150 tot 1000 gasten. De Schefferzaal leent zich uitstekend voor het feest zelf terwijl de Foruinofzaal ideaal te gebruiken is als geschakelde eetzaal.

 

Event Center Dordrecht: De perfecte Hindoestaanse bruiloft zaal

 

Wij beschikken over ons eigen beveiligde parkeerterrein met 170 parkeerplaatsen waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Is ons parkeerterrein ontoereikend, dan is er op een half minuut loopafstand een openbaar parkeerterrein met ruim 500 parkeerplaatsen, tevens gratis.

 

Wij werken samen met alleen de beste Surinaamse cateraars omdat wij weten dat de catering op jullie bruiloft van een hoog niveau moet zijn. Verder zal de bediening jullie gasten hartelijk ontvangen en hen gedurende de familiefeesten op hun wenken bedienen zodat jullie en de families echt kunnen feesten.

 

  • Wij luisteren naar jullie wensen en maken hiervan een haalbaar voorstel.
  • Jullie persoonlijke contactpersoon begeleidt jullie vanaf het eerste contact en is ook aanwezig op de avond zodat de bruiloft in goede banen wordt geleid.
  • Door onze goede voorbereidingen worden alle details besproken en wordt niets aan het toeval overgelaten.

 

Dé perfecte Hindoestaanse bruiloft zaal!

Trouwadviesgesprek

 

Tijdens ons trouwadviesgesprek zullen wij alle mogelijkheden bespreken om van jullie bruiloft een geweldige droomdag te maken. Wij stellen samen een draaiboek op waarin zaken als tijden, decoratie, entreemomenten en special effects worden opgenomen zodat niets aan het toeval zal worden overgelaten.

 

“Your dream wedding starts here … ”

 

Vul uw naam in!
Vul uw telefoonnummer in

 

 

 

 


 

Adres

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

 

 

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

Social Media

 


 

Multifunctionele evenementencomplex


Weddingplanner


GRATIS parkeergelegenheid


GRATIS WiFi


Uitstekend bereikbaar met auto of OV


Multicultureel