Bruiloft

Trouwlocatie in Dordrecht

Een unieke en feestelijke bruiloftszaal

De mooiste dag van uw leven verdient een unieke en feestelijke trouwlocatie in Dordrecht. Wij hebben ervaren mensen in huis die jullie bruiloftsfeest tot een onvergetelijke dag kunnen maken! Elke trouwzaal is stijlvol ingericht en uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle trouwzalen over airconditioning en comfortabele stoelen. Met recht zijn wij dan ook één van de mooiste trouwlocaties in Dordrecht.

 

Trouwlocatie in Dordrecht

Event Center Dordrecht bestaat uit 2 hoofdzalen: de grote Schefferszaal en de kleinere Fortuinhofzaal. Beide zalen zijn professioneel uitgerust en gedecoreerd, voorzien van luchtbehandeling met volledige airconditioning en uitstekende licht- en geluidsinstallaties. Ons complex is rolstoeltoegankelijk en er is een mindervalidentoilet aanwezig. Het Center beschikt tevens over 4 secundaire ruimtes die u naar eigen inzicht kunt gebruiken als rokerslounge, (grote) garderobe, omkleedruimte, wachtruimte etc. Voorts is er een grote (semi-) professionele keuken aanwezig die ook tot uw beschikking staat.

 

 

 

Trouwlocatie in Dordrecht

 

Trouwadviesgesprek

 

Tijdens ons trouwadviesgesprek zullen wij alle mogelijkheden bespreken om van jullie bruiloft een geweldige droomdag te maken. Wij stellen samen een draaiboek op waarin zaken als tijden, decoratie, entreemomenten en special effects worden opgenomen zodat niets aan het toeval zal worden overgelaten.

 

“Your dream wedding starts here … ” #bymau

 

Vul uw naam in!
Vul uw telefoonnummer in

 

 


 

Adres

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

 

 

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

Social Media

 


 

Multifunctionele evenementencomplex


Weddingplanner


GRATIS parkeergelegenheid


GRATIS WiFi


Uitstekend bereikbaar met auto of OV


Multicultureel