Zalen

De grote Schefferszaal en de kleinere Fortuinhofzaal

 

Event Center Dordrecht bestaat uit 2 hoofdzalen: de grote Schefferszaal en de kleinere Fortuinhofzaal. Beide zalen zijn professioneel uitgerust en gedecoreerd, voorzien van luchtbehandeling met volledige airconditioning en uitstekende licht- en geluidsinstallaties. Ons complex is rolstoeltoegankelijk en er is een mindervalidentoilet aanwezig. Ons Center beschikt tevens over 4 secundaire ruimtes die u naar eigen inzicht kunt gebruiken als rokerslounge, (grote) garderobe, omkleedruimte, wachtruimte etc. Voorts is er een grote (semi-) professionele keuken aanwezig die ook tot uw beschikking staat.

 

De Schefferszaal
De Schefferszaal is 900 m2 groot en beschikt over een ruime ontvangstruimte, 2 aparte ingangen, 2 toiletgroepen en een eigen vaste bar van 7 meter. Deze zaal kan indien gewenst verdeeld worden in 2 zalen door middel van een geluidsisolerende mobiele wand. Twee mobiele bars zijn tevens voorhanden zodat beide delen uitstekend bediend kunnen worden. De Schefferszaal is een uitstekende ruimte om grote evenementen zoals beurzen, congressen, bruiloften, feesten, etc te organiseren.

 

Fortuinhof

De Fortuinhofzaal is 220 m2 groot, beschikt over een eigen ingang, toiletgroep en secundaire ruimte. Ook hier kunnen de mobiele bars worden ingezet. Deze ruimte is geschikt voor kleinere evenementen.

 

Contact >

 

 

zaal
zaal
zaal
zaal
zaal
zaal

 


 

Adres

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

 

 

 

Bezoekadres:
Weeskinderendijk 9 - 13
3314 CM Dordrecht

Correspondentieadres:

Laan der Verenigde Naties 52
3314 DA Dordrecht

 

Social Media

 


 

Multifunctionele evenementencomplex


Weddingplanner


GRATIS parkeergelegenheid


GRATIS WiFi


Uitstekend bereikbaar met auto of OV


Multicultureel